Det är värt allt!

Tack vare Eddie och hans dröm har jag lärt mig att ingenting är omöjligt. Man vet aldrig vad livet har med sig och man kan aldrig sluta tro på att bra saker kan hända. Livet är inte överjävligt alltid,det handlar mycket om hur man väljer att se på det.
 
Jag tror också att det som Eddie lyckats åstadkomma sporrar många av dem i hans närhet.Dom ser också att en dröm kan bli verklighet om man bara jobbar hårt och tror på det man gör.Att man är ödmjuk inför det man stöter på och ärlig emot dem man jobbar med.
Man är aldrig ensam i ett arbete eller i en framgång för det finns alltid dem som stöttat upp utefter vägen och dom får man aldrig glömma av.Eddie är bra på det,han glömmer aldrig.
 
 
I vårt fall så har,tror jag, glädjen och vår humor varit en stor del av framgången. Det finns egentligen som inte går att skämta om, om man bara gör det på rätt sätt och än en gång att man är ödmjuk.
I våra första möten med Eddie så var det inte samma man vi mötte som vi har att jobba med nu.Den Eddie som var då hade vi inte kunnat arbeta med under en längre tid för jag och Jennie är inte såna.
Det finns så mycket skratt och glädje inuti oss och det måste få komma fram även om det många gånger är ett tungrott arbete vi gör och precis den glädjen och lättsamheten har vi i Eddie nu också och det är värt allt.
 
 
                                                                                      Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0