Födelsedag!

Den här killen heter Emma Aizizi....Han har varit med oss i många år nu.Han växer som människa för varje gång vi träffar honom och i år tog han ett verkligt kliv fram i ljuset.Han har burit väskor och sett till att vi alla mått bra.Handlat vatten när vi behövt det och eskorterat oss till hotellet på kvällarna med bussen.Han har varit en riktig klippa helt enkelt.
Nu när vi var nere så fick vi veta att Aiziz fyllde år och det ville vi såklart fira med honom!
Så på kvällen på hans födelsedag så tog vi med honom och en kille som heter Ssentamu till restaurangen på vårt hotell så hade vi en födelsedagsmiddag för honom! Han var så otroligt glad! Vi sjöng för honom och vi gav honom en present.
 
 
Sen var det dags att äta...
Aiziz beställde in helgrillad fisk och pommes till middag och fick in tallriken.Jag satt på hans ena sida och Hampus på den andra.Aiziz tar ett djupt andetag och greppar kniven och gaffeln och börjar äta.Pommesen går fint men sen så ser vi hur han få kämpa...kniv och gaffel är inte hans grej helt enkelt och han får inte i sig en bit av fisken. Jag böjer mig fram och säger att det är okej att äta med händerna och det leendet som kom då gick inte av för hackor! Tack! sa Aiziz och sen var den fisken slut på 5 minuter.
Sam tittade på honom och viskade till mig....2012 åt jag den fisken här och då fick jag lämna nästa hela på grund av kniven och gaffeln! Det retade mig länge,bra att han får äta upp hela.Du är bäst!
 
Hahhaha! Vilken tur att vi lär oss saker hela tiden.Vem vill liksom lämna en hel fisk när man äntligen får chansen att äta den?
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0