Det snurrar...

Hjälp vad allt snurrar i huvudet nu...Allt och inget och det går inte ens att sortera ut vad som är viktigt eller inte. Vem ska ha vad,finns det julklappar till alla? Vad har den ungen för storlek? Har vi olja med oss till trombonerna?
Har vi tagit all medicin vi behöver och har Hampus fått ledigt från skolan ens? Nya höstkläder till Elias för den är här på riktigt när jag kommer hem igen.
 
 
-Anna,har ni fler såna här väskor till storkillarna? Och vi har skobrist också....Vi har fått skicka hem en pojke för vi kan inte hantera honom längre så han är inte kvar ,bara så ni vet det när ni kommer och bli inte rädd för jag har tappat ännu mer hår! Hahha! Ett vanligt samtal med Eddie såhär veckorna innan avresa.
 
Huvudet värker och min astma är värre än på länge och jag känner att det är höst på gång i hela kroppen.
Jag drömmer om ett soligt Uganda men det finns en tämligen stor risk att vi möts av en regnperiod istället.
Vad jag vet är att vi iallafall kommer att vara varma i hjärtat av all kärlek vi möter,vi kommer att ha ont i magen av alla skratt och vi kommer att känns oss rika av allt vi får uppleva.
Vi är ett stadigt gäng på 8 personer som ger oss iväg om 11 dagar och jag tror att vi längtar lika mycket allihop.
Snart,snart är vi där...
 
 
 
 
                                                                                      Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ordnar sig Anna. Tillsammans har ni superkrafter. Det är i alla fall vad jag säger till mina barn när jag förklarar vad det är ni ska göra. Var rädda om er nu. Ingen vinner på att ni stressar ihjäl er innan ni är iväg. Och behöver ni hjälp så är vi en del som läser bloggen så bara hojta.

Svar: Allting brukar ordna sig,vi vet ju det men ändå rör det ihop sig innan det är dags,det gör det nog inte för superhjältar...
Men Tack för dina ord,dom värmer! Kram
Jennie och Anna

2015-10-07 @ 20:25:17
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0