Fulla väskor och hjälp...

Hjälp vad mycket väskor vi har....Igår packade vi och har bommat igen dom flesta väskorna som nu är till bredden full av allt  och ingenting.Vi är inte i närheten av att få med det vi hade tänkt oss men det är inte mycket vi kan göra åt det utan det får vara så.
Jag och Jennie tillsammans med våra mammor,min Linnéa,Jennies Amanda och Eivor. Vi behöver inte säga så mycket längre Jennie och jag utan det börjar bli luttrade väskpackare vi har i vårt team,fantastiska var och en av dem och vi är så tacksamma att dom alltid finns där för oss. 
Massvis med skratt,blandat med lite allvar och mycket gliringar med hjärtat på rätta stället så har ni vår kväll och fastän det är massa arbete att packa så är det ändå så sjukt roligt när det får ske under såna former.
 
 
Vi har allt vi behöver nu sånär som på en sak.Pengar att lösa det vi vet kommer att behövas när vi är på plats.
Så....är det nån som kan avvara några kronor en 50 lapp,100 kronor eller vad som helst så tar vi tacksamt emot det och det kommer att göra skillnad för barnen på Bristol!
 
Swish 123 268 38 94
Konto 8388-1,4 140 970-7
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0