Jag somnar med ett leende....

Jag gick och la mig med ett leende på läpparna igår och jag tror faktiskt att jag somnade med det där också.
Det finns ingenting som är så skönt som när saker börjar falla på plats inför våra resor.
Vi får en klippmaskin med skär skänkta till oss igen fastän hon redan skänkt en förut,vi kan hämta en full bössa med pengar på ett ställe som samtidigt ber om att få en ny att fylla.Julklapparna till barnen börjar trilla in och sakta men säkert fylls det på med väskor som är packade istället för tomma.En och annan krona trillar också in till festen som vi hoppas kunna ha tillsammans med barnen.
Vi gjorde en runda på Gekås jag och Jennie igår och fick med oss det mesta hem av vad vi hade tänkt oss och det lättar såklart.
 
 
Vi har 17 dagar kvar och massvis med saker som vi ska göra men ändå så känns det inte särskilt stressigt ännu eller för den delen jobbigt.
Jag känner mest en galen lycka.Lycka över att vi snart är där igen och att vi snart kommer få se dem stå där på flygplatsen med armarna sträckta i luften och med ett leende från öra till öra.En lycka för att jag vet att dom är precis lika glada som vi är att vi äntligen får vara illsammans igen.
 
 
                                                                                 Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: erikasblogg.se

Det var alldeles för längesen jag var här inne och läste och jag ber om ursäkt för det. Ser att ni ska åka igen. Du skriver nåt om julklappar till barnen. Nåt som en annan kan bidra med kanske? Kram!!

Svar: Be inte om ursäkt men Hej :) Julklappar till barnen har löst sig men tack för undran! Vill man kan man gärna vara med och bidra med några kronor till en fest om man känner för det,annars var det bara roligt att du tittade in igen! Kram! A
Jennie och Anna

2015-10-01 @ 21:24:14
URL: http://erikasblogg.se/
Postat av: Ekenäsliv

Å alltså bilden på flickan.. Den går rakt in i hjärtat <3
Å tack för dina fina ord sist.
Varma kramar Anna

Svar: Visst är hon alldeles ljuvlig? :) Tack själv...Kram Anna
Jennie och Anna

2015-10-01 @ 22:58:38
URL: http://www.ekenasliv.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0