Det går framåt :)

Dagarna går så vansinnigt fort och vi står nu med endast 23 dagar kvar till avresa.En del saker är lösta men det är mycket,mycket kvar. Vi har lärt oss att vi arbetar bäst under stress Jennie och jag fastän det är rätt onödigt att hamna i den situationen ändå egentligen. Allt hänger inte på oss men nästan.
Livet vid sidan om pågår ju också och ska man vara borta ifrån sitt vanliga jobb i 3 veckor som jag ska vara då får man ställa upp innan för att avlasta så mycket som möjligt och för att känna att man kan vara ledig med ett gott samvete på nåt vis när man vet att dom andra får dra min del också.
 
 
Än så länge har ingen protesterat,varken av våra familjevänner eller av dem som anmälde sig att köpa julklappar till våra barn så det känns hyfsat tryggt. Förra året satt jag och Jennie med 50-60 julklappar att slå in dagen innan de skulle skickas ner så där har vi en klar avlastning för oss vilket vi uppskattar oerhört mycket!
Vi förflyttar ju och ökar på trycket tack vare julklapparna men samtidigt så slipper vi det arbetet i mitten av november då jag kommer hem igen.Så det blir bra.
Är det nån som har sett skumtomtar på burk ännu förresten? Det är ett måste på jul även för barnen på Bristol!
 
Skumtomtar funkar alltid!
Överblivna tomtar sedan jul fick barnen på min födelsedag av Eddie i maj när jag var där. 
Dom var precis lika goda då!
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gekås hade nog fått in där för julkalender hade kommit fram.

Svar: Härligt! Då kollar vi där 👍🏾
Jennie och Anna

2015-09-25 @ 19:47:44
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0