Grävt var det här!

Ibland är det svårt för oss att förstå hur stora konsekvenserna kan bli i Uganda.Och även om vi ser dem och förstår dem så har vi inte alltid möjlighet att göra något åt dem.Sedan grannen blockerade vattenkanalen som leder bort allt vatten som barnen använder på Bristol så är där nu nu fullt med vatten utanför skolan och dom har varit tvungna att gräva ett jättehål i en liten bit sumpmark som Bristol äger mitt emot skolan för att samla upp vattnet där....Vi ser ännu inte riktigt hur det ska fungera för ibland är det svårt att se det via bilder och några ord på viber men det kanske klarnar när vi kommer ner och får se det med egna ögon.
 
Idag kom iallafall  lite bilder från Eddie...Våra stora grabbar har för hand grävt hålet som är 4 meter djupt,sen har dom skickat upp jorden till de mindre barnen som burit undan det. Världens bästa ungar som absolut gillar lagarbete och att ha att göra!
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0