Vem orkar egentligen förändra världen?

Från ingenstans så känner jag mig helt tom på ord.Jag vet inte vad jag ska skriva för det känns som att allting egentligen är helt ointressant.Vem orkar egentligen läsa om barn i Afrika varenda dag...jag tror knappt att jag själv orkat göra det om det inte var så att det här var vårt liv. Vem orkar tänka på att barn är hungriga,blir lämnade och svikna av dem som borde göra allt för dem? Vem orkar ens bry sig om att det dör miljontals barn i Afrika överhuvudtaget? Jag orkar inte tänka på det idag och jag orkar definitivt inte försöka påverka andra att förstå att var och en av oss kan förändra livet för nån annan om vi bara vill.
 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Upp med hakan Anna! Vi är många som läser bloggen. Självklart för att följa barnen på Bristolmen minst lika mycket för att följa dina tankar och er strävan att ge barnen bättre förutsättningar i livet. Ni är verkligen superhjältar! Och man behöver inte orka varje dag. Det är okej att känna sig tom och trött. Och du vet att du snart hittar kraften igen...

Svar: Idag är hakan uppe och det var den egentligen igår också fast inte lika mycket bara 😊
Tankar har jag så det räcker och blir över för hela bloggvärlden och det är ju skönt att höra att en del finner dem intressanta! 😀 Mest handlar nog allt om att vi så evinnerligt önskade att alla skulle förstå hur enkelt det är egentligen att finnas för andra oavsett vad det gäller.
Tack för fina ord ❤️ A
Jennie och Anna

2016-04-13 @ 22:09:45
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0