Grattis på femårsdagen!

Idag är det 5 år sedan vi startade vår blogg...5 år!
11 december 2011 att jag hemma i min soffa i precis samma hörn som jag än idag sitter i när jag skriver,fastän jag sitter i ett helt annat hem och fastän hela mitt liv är annorlunda.Vad jag inte visste var hur mycket det skulle hjälpa mig att skriva...och idag skrivs inlägg nummer 1910.
 
Vi (jag,jennie och Victoria) hade pratat om att vi ville starta en hemsida eller blogg,fast ingen visste hur man gjorde.Vi visste bara att vi inte ville jobba i det tysta mer.
Vi ville att folk skulle veta att barnen på Bristol Academy fanns,och det var så vår blogg föddes.
 
Hela vår historia med Bristol sedan 2008 finns samlad här fastän allt startade tidigare än så, men det var då vår resa startade. Hur vi har gått från att vara en stor grupp av människor som arbetade för Bristol till att det bara var jag och Jennie kvar. Hur vi sedan jobbat och fått en ännu större skara av människor som jobbar tillsammans med oss för att ge barnen en framtid och ett bättre liv.
Här finns tårar och ledsamheter som räcker för en hel livstid men jag hoppas också att vi lyckats förmedla en lycka,glädje och en tro på att allt går bara man vill det.Det finns ingenting som inte går att genomföra.
 
Dom som gått i skolan tillsammans med mig och Jennie ser oss antagligen som en helt osannolik duo och kan troligtvis inte ens förstå att vår vänskap nu hållt i sig under 20 år...Halva vårt liv.
Vi har sett varandras barn födas och växa upp och nu jobbar våra barn tillsammans med oss för barn i Uganda.
Hur kan vi inte vara tacksammast i världen? 
Mina och Jennies olikheter har visat sig vara en styrka i vårt arbete och det är nog det som tagit oss hit där vi är idag.
Hela våra familjer sluter upp omkring oss och vi blir en enhet med samma mål,och det känns stort.
 
Eddie i Uganda undrar hur vi gör och vi kan inte svara på det.Svenska folket är annorlunda än det Ugandiska.
Här finns viljan att hjälpa till med det vi tror på och vi har haft turen att få en del av alla er till oss,ni som också är en del av framgångssagan om Eddie och barnen på Bristol Academy,ni som tror på det vi gör och som visar det för oss varje dag.
Det gör oss starka.
 
 
 
Anna och Jennie
 
Eddie....The blog is turning 5 years today and I know you wish you could read here every day.
Since you are a wise man why dont you learn some swedish? Even if you know how to say: Tjena brudar! That will probably not be enough... :)
Just know that we do just everything we have in our power to do whar we can for our kids at Bristol.
We see them the first thing in the morning when we open our eyes and we see them last when we close them in the evening.
We have them in our hearts and all we do is for them <3
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0