Föreläsning var det här!

Jaha....så gör vi det igen...Hur vi har fått ihop en skola i Afrika är ju typ helt magiskt för vi kan dårakt inte ens få ihop en föreläsning i tid.Idag är det dags och igår kl 18 träffades vi för att träna....Hallå? Det är lite sent kanske.
Jag som är född som en planerare av rang har insett att jag kan planera mitt liv in i minsta detalj och ändå rasar det och jag kan inte göra ett skit åt det. Jennie är född precis tvärtom och har så länge jag känt henne (typ 20 år) inte planerat sådär fasligt mycket nånsin,men alltid rott allting iland ändå.Så nu skiter jag i att planera,förbereda och oroa mig alltför mycket jag också och jag kan lätt erkänna att det är ganska skönt....livet känns lite mer avslappnat på nåt vis.
Ok...det var kanske inte skitkul igårkväll när man insåg att man inte vet vad man ska säga men har vi tur så vet vi det ikväll när det är det dags att återigen berätta om vår resa med Eddie och barnen på Bristol Academy.
 
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0