Nu är dom i City!

Nu drar det ihop sig till valet av Ugandas president och brassbandet har kommit tillbaka till Kampala.
Av säkerhetsskäl får dom inte sova på Bristol utan dom ska vara där säkerhets teamet säger att dom ska vara men klart är att dom nu närmar sig slutet på den turnén som pågått från mitten på november.Ungdomarna har timmar och åter timmar bakom sig med spelande och antagligen massvis med förlorad sömn men faktum är att dom har älskat det här! Det har funnits många chanser för dem att att bli avbytta men ingen har velat göra det.Eddies egen son Kinene tillhör dem som också varit iväg sedan starten.Dom var hemma ett par dagar över julen bara sen har dom vart iväg.Dom har sett stora delar av Uganda och upplevt saker som aldrig annars fått göra så det är klart att dom gillar det.
 
Igår vet jag att några av dem var tillbaka på Bristol för att byta ut några instrument.
Det har slitit hårt på dem och framför allt så är trumskinnen helt slut...dom går sönder,sen sys dom ihop,tejpas och renoveras in i det sista men till slut går det inte att laga längre och då måste man byta ut dem.
 
Det ska bli spännade att höra om deras äventyr iallafall när vi ses om bara några veckor nu.
 
 
 

Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0