Gamla Bristol

Att allting är annorlunda nu gentemot när vi kom in i Eddies liv 2008 är nog tämligen lätt att förstå.
Gamla Bristol var liten,den var sliten och Eddie betalade hutlöst hög hyra.Antalet barn var väl knappa 200 och det är vad vi har i antal boende barn idag.Det tog dock en liten tid innan känslan kunde släppa för "gamla Bristol" för det var trots allt där som allting startade en gång.Men nu är "nya Bristol" det enda som finns och jag törs säga att allt är bättre här.
 
För ett par år sedan tog jag och Sam en promenad om gamla Bristol men jag vågade inte ta upp kameran den gången.
Men den här gången var vi ute på ett ärende en dag Eddie och jag och då bad jag att vi skulle åka om gamla Bristol så jag skulle få se hur det såg ut nu 4 år efter vi senast var där.
En del saker var förändrade såklart men inget var till det bättre kan man säga.Det var en död plats fastän det än idag används som boende fast åt helt andra barn och ungdomar och inte våra....
 
Huvudbyggnaden på Gamla Bristol.Trappan saknar man! Där fick vi en av våra än idag bästa upplevelser av brassbandet Jennie och jag.Vår första gång att se dem träna.Vi satt i timmar tillsammans med min Hampus och såg hur dom nötte.
Det var 2010 och vi visste ingenting om vad som skulle komma....
På vår tid fanns där ingen mur utan ett staket och köket var inte i sten utan bara ett träskjul.Där fanns också träbyggnader som innehöll barnens klassrum men dem togs bort när Eddie flyttade.
 
Jättebra med egna BodaBoda förare! En kallar vi bodabodapappan för han har barn på Bristol och den andra kallas Salongo för det gör man om man är tvillingpappa i Uganda.Salongo har bara en av sina tvillingar i livet men han är ju likväl ändå pappa till 2.Salongos lilla Jane Francis är också ett av nya Bristols barn,hennes pappa tillhörde den gamla.
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0