Lycka på hemmaplan!

Alltid behöver inte det lyckliga vara så stort och avancerat.Idag är jag helt säker på att min dotter känner sig oerhört tacksam och väldigt älskad! Igår slog vi till med den sedan länge planerade babyshowern för henne och vi lyckades överraska henne rejält. Så nu kan jag och Jennie lägga till festfixare på CVt också! (Tack Jennie för allt förresten!Hade du inte vart gift hade jag tatt dig,du är bäst...<3)
 
 
En salig blandning av Linnéas vänner,mormor,farmor,några kusiner och andra människor som betyder mycket för Linnéa var med och gjorde kvällen till ett minne för henne,och jag som mamma till henne kan inte heller känna annat än en enorm tacksamhet när jag ser vad mycket människor vi har omkring oss som faktiskt alltid finns där.
Jennie lånade ut sitt hus så det var där vi höll till och vi hade lurat Linnéa med att vi skulle ut på stan och äta,hon och jag samt Jennie och hennes döttrar Amanda och Felicia. Vi samlades alla hemma hos Jennie och sen skulle jag hämta Linnéa och sen hämta upp Jennie och tjejerna för att sedan köra till stan,så var det sagt.
Strax innan 19 så hämtade jag henne och med orden: Det ser ut som jag ska till stranden i de här jävla sandalerna hoppade hon in i bilen.Vi körde den korta biten till Jennie och vi pladdrade på som vanligt.När vi svänger in på Jennies väg så ser hon alla bilar och säger:Jaha... vad händer här då? Sen så ser hon alla stå där i trädgården med glas i händerna och då fattar hon,hon blev så glad,och började gråta såklart.Älskade hormoner <3
 
Sedan blev det en jättefin kväll med massa god mat och fika som vi hjälpts åt att fixa,det skrevs önskningar om framtiden för den lilla bebisen som skall komma.Vi gissade på längd och vikt och namn och det dekorerades små personliga bodiesar till bebisen.Vi gissade på hur många godisar det fanns i en nappflaska men det visade sig att nappflaskan vi köpt inte var genomskinlig så det blev en svår tävling men ändå....Linnéas bästa kompis sedan urminnes tider Erika vann den något svårgissade tävlingen....
Linnéa fick ett dignande presentbord med så mycket fina saker till den lilla bebisen och jag vet att hon kommer att se tillbaka på kvällen med stor lycka <3
 
 
Och det är så här vårt liv är mitt och Jennies.
Vi kan ordna en babyshower,en tillsynes hysterisk tillställning med överflöd,vi går ut och äter,vi shoppar och vi lever vårt vanliga liv.Sedan lever vi också i världen där allt saknas.Men det är såhär och det är en ära att få ta del av båda världarna.Och nu tar vi tag i nästa sak på listan....Loppisen! En vecka kvar!
 
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0