Tänk att få uppleva hans storhet..

Kl 02.00 klev han upp inatt Eddie för att ta sig till Bristol från sitt hem i Wakiso.Bandet skulle iväg tämligen långt på en spelning och han behövde se till att dom kom iväg som dom skulle. Lägg därtill en skitdålig buss så behöver dom ha lite marginaler på sin sida för att vara i tid.
Här hade man så klart önskat att nån annan hade kunnat ta i det här så han hade sluppit men läget ser inte ut så,han måste göra det själv om han ska vara helt säker på att det ska bli gjort.
 
Timmarna innan jag åkte hem i tisdags så var det träning för bandet och jag fick se Eddie gå in och ta över träningen för ungdomarna.Det händer oerhört sällan att vi får se det.Man glömmer nästan av att det var så allt startade för honom,att också han är en fena på att spela! Men det är så oerhört roligt att se det för han har ett annat sätt att lära ut än de som normalt håller i träningen.Även om dom är duktiga också så är dom inte i närheten av Eddie iallafall.När han sen avslutar med att ställa sig bland dem och spela med dem så kan man inte vara annat än väldigt tacksam att man får uppleva hans storhet.
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0