Trevlig midsommar!

Så sitter jag här på flygplatsen i Göteborg.Mamma har kört mig upp som alltid fast idag för första gången i sällskap med någon annan också,min dotter.Det här är första gången jag har känt att det är okej att nåt av mina barn är med och lämnar mig.Jag har tidigare inte velat vara dem som lämnat dem och ett avsked på en flygplats kan vara ganska brutalt.Men hon är stor nu och jag har gjort det här så många gånger nu så det kändes det bara bra att hon var med.
Vi åt frukost ihop och nu kom jag på att jag glömde önska dem en trevlig midsommar...men jag gör det nu:
Trevlig midsommar mamma och Linnéa! ( och Hampus och Elias) och kör försiktigt hem.... Och trevlig midsommar till alla er andra också såklart!
 
Starten på min resa börjar nu.Ensam fram till 22.30 ikväll när Sam och Eddie hämtar upp mig på en annan flygplats,i ett annat land och i en helt annan världsdel. 11 dagar på ett ställe där man blir smärtsamt medveten om världens orättvisor men där jag ännu en gång likväl får känna att jag lever mitt liv fullt ut.
Innan jag hunnit reagera så är jag hemma igen men nu,nu åker jag.
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Bokcafeet i byn

Trevlig resa Anna!!!!
Kram Anna

Svar: Tack Anna och Tack till er för en mycket uppskattad kött och rismåltid till 200 lyckliga barn! Eddie hälsar och tackar så innerligt! Er kram och hälsning till Yafesi kom väl fram och han frågade om rosor luktar... Kram! <3
Jennie och Anna

2016-06-26 @ 12:50:18
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0