Nu händer det grejer äntligen!

Vi ska väl i ärlighetens namn säga att det här med marken som Bristol äger som köptes för att odla på är ett av våra mindre framgångsrika projekt. Eddie har inte fått tummen hur helt enkelt att göra det på ett bra sätt och det har funnits tusen och en orsaker till det.Värme och torka,kyla och regn,killar på spelningar och stora byggprojekt på Bristol.Egentligen inga direkta hållbara anledningar utan det har nog mest bara inte blivit av.
Han liksom vi tycker att det har känts jobbigt och tanken har snuddat hos mig och Jennie att sälja marken vidare och låta det tillhöra det förflutna.
 
Men så från från ingenstans som om han kunde läsa våra tankar så sätter han fart och får iordning hur bra som helst!
Våra storkillar gör jobbet och dom älskar det! Dom vet att dom jobbar för sig själva i sista änden och hårt arbete nu betyder mer mat lite längre fram.Här hemma hade det inte uppskattats av de flesta tonåringarna att få utgöra det där arbetet men i Uganda vet barnen inget annat än att arbeta hårt och våra killar gör det med ett leende.Stolt blir man över dem och lättad över att det inte verkar vara bortkastat ändå.
 
Joshua redo för lite mat efter hårt arbete
Och helt klart är att de här killarna både vet hur man jobbar och hur man äter!
De verkar inte bättre än att det var Jolly som åkte på kökstjänsten.Något dom hanterar precis lika bra som att gräva,spela instrument eller ta hand om de yngre bröderna och systrarna på skolan.Inget arbete är ovanligt för dem och dem gör det utan knot.
Heja storkillarna säger vi,ni är bäst! <3
 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Christina Handin

Är det vår Jolly? Kram!

Svar: Det är er Jolly! :) Kram
Jennie och Anna

2016-05-29 @ 21:44:17
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0