Öppna din dörr för världen så öppnar världen sin dörr för dig...

Vissa dagar går till historien som stressiga helt enkelt.Man ska vara överallt,helst på samma gång och idag var det en sån dag för mig.
 
Strax innan sju var jag på jobbet och jobbade sedan fram till 12.In i bilen och köra hem för att bli hämtad av Jennie och köra till Okome och en gudstjänst för Bristols räkning.En fantastisk fin barngudstjänst med väldigt,väldigt duktiga barn.
Vi berättade lite om Bristol och vårt arbete innan vi tyvärr var tvungna att slänga oss i bilen och köra hem för att min stora kille skulle gå på bal och det ville jag såklart inte heller missa! Så hem och hämta hans syskon och så ilfart ner till Falkenberg för att hinna se Hampus och hans Sanna.
Finast var dom såklart om ni frågar mig och stolt blir man så det nästan är löjligt. 
 
Tråkigt att inte hinna stanna på fikan efter gudstjänsten bara men som sagt...ibland får man pussla för att få ihop allt,och vi fick iallafall vara med på det viktigaste.OCH...om jag skulle gå och bli väldig religös då ska Okome bli min nya församling,en härlig stämning verkar dom ha där,så tack snälla för hjälpen till Våra älskade ungar och för att ni gav oss en vacker stund att minnas.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och hela 5100kr fick vi in idag!!!!😍😍 1300kr blev det förra helgen i Vessige😊
Underbart att kunna hjälpa till❤️

Svar: Helt galet! Tack! ❤️😀 Vi kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är! Kram
Jennie och Anna

2016-05-22 @ 19:58:48
Postat av: Anonym

Kram Sofi 😉

2016-05-22 @ 19:59:37
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0