<3

Anna och Jennie, det måste kännas som att ni ska bestiga Kilimanjaro med tanke på det stora belopp ni behöver !Min första tanke var att det klarar ni aldrig..... Men så tänkte jag så här: 548 personer gillar er FB-sida och om alla skänker 500:- så blir det svindlande 274.000:-..... Så då räcker det att 400 av era följare släpper ifrån sig en 500-hundring.Jag gör det gladeligen ! Men bara för att ni är fantastiska!!
 
 
Kommentaren kom på vår facebook sida och inte nog med att den gör oss både väldigt glada och lite gråtiga,den säger också precis allt om vad det här handlar om,att hjälpas åt.
500 kronor är mycket pengar och inte nåt alla kan skänka sådär,det vet vi men om alla gör lite så når man alltid fram till slut.För oss handlar det om att bygga en skolbyggnad men det kunde lika gärna ha gällt vadsomhelst.
Livet är inte en enmanshow och borde inte vara det för någon.
För oss betyder det mer än nån förstår att folk ser och förstår vad det är vi jobbar för,då är inte ens Kilimanjaro för högt att sig upp på.
 
 
 
Anna och Jennie
 
 

Kommentarer
Postat av: Uffe i Sibbarp

Jag är på! Pytsar in 500:- i veckan. :)

Svar: Tack Uffe! <3
Jennie och Anna

2016-11-06 @ 18:40:00
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Det kommer lite extra från mig också vid månadsskiftet :)
Ett tips som kan få fler att vilja ge är att ha en mätare på sidopanelen i bloggen eller på facebook där ni fyller i vilket belopp vi har samlat ihop och vad målet är... Att se behovet visuellt gör att man vill vara med och fylla i det som saknas så att säga...
Lycka till!
Kram Anna

Svar: Tänkte faktiskt på det igår men kom inte längre i tanken då jag inte har en blekaste aning om hur man går tillväga med det...vet du?kram och Tack! <3
Jennie och Anna

2016-11-06 @ 20:12:03
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0