St Marys!

Vi har länge önskat att få besöka våra stora ungars skola men det är sällan en fördel att vi visar oss för mycket så det har inte blivit av helt enkelt.Men nu var det tydligen dags och Eddie tog med oss dit! Ungdomarna visste inte att vi skulle komma men det blev massa glada miner på dem som tog emot oss.
 
Standarden på skolan får det att krypa i skinnet.Klassrummen saknade dagsljus helt och hållet och det är lätt att förstå att det för en del inte går att lära sig ett endaste dugg under de förutsättningarna de jobbar under.
Lägg därtill att de oftast inte äter nåt alls under dagen utan först när de kommer tillbaka till Bristol vid 18 tiden på kvällen...
Men kul var det att få se var dom tillbringar sina dagar nånstans,det är inga ungar längre,den saken är klar.
 
St Mary´s ligger bara en bit från Bristol...
Vackre Musolo Brian...
Mabanda Jolly....
Och Calvin Wambi.
Halima,Christine,Catherine,Joshua,Provia och Brian
Häng med Eddie och med favoriten Kakande i blått som är vår chaufför och som alltid kör Bristols buss när bandet ska ut på spelning.Så just han tillbringar mycket tid med ungdomarna vilket också märks,alla gillar honom jättemycket, precis som vi gör!
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0