Bakom varje skrivet ord finns det en människa....

Vår blogg är pytteliten och den kommer aldrig att bli stor heller,vilket känns okej så länge folk läser som vill läsa.
Jag läser en hel del andra bloggar vilket blir en naturlig del i det hela när man skriver själv och vad som slår mig mer och mer och som verkligen gör mig illa till mods är hur elaka andra människor kan vara....Alltså folk kommenterar så elaka saker så hade nån skrivit så till oss hade jag antagligen lipat i en vecka...minst.
 
Om någon skriver om sitt liv,vad den känner och kanske visar bilder på sina barn och sitt hem,sina semestrar och vad det nu kan vara gör det den då automatiskt till ett byte som man får säga vad man vill till? Oavsett om den har valt att visa,skriva och vara öppen om det så är det väl ändå inte okej att skriva elaka saker?Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan sitta hemma och tycka och tänka så otroligt mycket om en människa som man aldrig träffat men som man tror sig känna genom att läsa dennes ord och se dennes bilder.Jag kan garantera att bakom de där orden så finns det tusen ord till som man inte delar med sig av,känslor och tankar man behåller för sig själv i all evinnerlighet.Allt syns inte och man delar inte med sig av allt.Det gör ingen.
 
Men det är lätt att förstå att det är krig i världen när vi här kan klanka ner på våra egna människor så mycket helt utan anledning...Vill man inte läsa så går det ju faktiskt att sluta göra det.Och jag önskar så att alla hade tänkt till en extra gång innan man tycker och tänker så mycket och förstå att det finns en alldeles vanlig människa bakom varje skrivet ord.
 
 
 
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0