Nu är det bara framåt som gäller!

Sommaren som aldrig kom är i mina ögon slut nu och lika bra är det. Nu är det bara fokus framåt som gäller och vi kommer gå en fullständigt galen höst och vinter tillmötes.Vi går hårt ut med loppisen om bara ett par veckor nu och sen är det inte långt kvar innan förhoppningsvis bygget drar igång. Det är nästan så man längtar till februari allaredan då allting ska vara över... Men! Så funkar ju inte livet,hoppa över saker är en dålig strategi så vi kör helt enkelt en sak i taget,sänker huvudet och kör på.
 
Loppisen innebär ett riktigt grisgöra från Torsdan-Söndan men det är så roligt! Hela våra familjer är involverade och vi har ett fantastiskt gäng med oss och alla liksom bara vet vad dom ska göra.Och även om alla inte hoppar högt av lycka över att lägga en hel helg på att hjälpa oss och barnen så visar dom inte det för oss med en enda min utan alla är där med inställningen att göra allt vad dom kan och vi kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är för all hjälp vi får <3
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0