Nu var det lov!

Nu är det lov för ungarna på Bristol Academy.Ett kort sådant på bara ca 3 veckor vilket innebär att vi har 84 barn kvar på skolan...en siffra som är högre än nånsin.Trist men sant.
Och lika säkert som amen i kyrkan och att björnar bajsar i skogen så kommer önskemål från Eddie om hjälp till reparationer på skolan under loven,som alltid.
Ibland håller vi inte alls med om vad som ska göras för vi tycker inte det har så hög prioritet men när det kommer till barnens säkerhet och välbefinnande så tvekar vi aldrig.
 
Nu var våran stora vattentank sönder...det är dåligt. I den samlar vi regnvatten för tvätt och bad och det är vatten som inte kostar något,så den är absolut superviktig! Sen var det trasiga fönsterrutor i sovsalarna...farligt såklart och det blir också onödigt kallt för barnen på natten...också viktigt.
Sen skrev Eddie också att MARY GO ROUND är helt trasig....Jaha....Mary go round...? Jag fatta ingenting och trodde att autocorrect på telefonen slagit in men det visade sig vara barnens karusell som dom har på lekplatsen som kraschat och var obrukbar,inte okej det heller såklart när dom har lov och allt.
 
Så lite pengar ner och reparationer påbörjat tillsammans med lite lov som sagt....Vi hoppas det blir ett bra ett!
 
Mary goes round är paj....
Likaså vår stora vattentank....snart ska den dock vara fixad igen för 78e gången :)
 
 
Anna

Kommentarer
Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Exakt barnens säkerhet är prio nr 1 och jag tycker att ni alltid ser till dem först oavsett vad det gäller. Ni är kanon på att ta hand om andras barn. Eran angasemang och passion för barns framtid är 100 gånger större än vad de flesta som jobbar med barn här i Sverige har. Ni har inte några funderingar på att börja föreläsa på skolor och försklor om hur man ser till barns bästa och hur man använder sig utav det man har och inte ger upp när det inte går som planerat?

Trist med bådde mary Go Round och vattenledningarna. Jag hoppas verkligen att båda går att åtgärda på något sett snart.

Ha en fin start på veckan!!!

Svar: Jag vet inte vad vi ska säga mer än tack för dina fina ord! Vi är ute och håller lite föredrag ibland men vi är på inget vis några experter och skulle nog inte våga ge oss ut på ett sånt uppdrag :)
Önskar också dig en fin vecka och tack igen!
Jennie och Anna

2017-08-29 @ 12:53:48
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0