2017 ska bli 2018!

Varje nyår känns alltid lite .... fantastiskt på nåt vis. Livet i stort såklart för att man fått leva ett år till,fått älska och bli älskad,fått lära sig saker och utvecklas i den man är.
Ännu mer känns det i hjärtat det faktum att jag och Jennie stått pall ännu ett år med Bristol Academy.
Vi lämnar 2017 som varit ett ganska slitsamt år på väldigt många plan och kliver in i 2018 som vi hoppas ska bli lite lättare.Vi kliver in i år 10 med Bristol...vem hade anat det när vi reste till Uganda första gången 2008?
 
 
Vi är ensamma i att leda arbetet med Bristol sedan ganska många år nu.Men aldrig förr har vi haft så många med oss som har så mycket hjärta för det vi gör och för våra barn.Det gör att vi aldrig någonsin känner oss ensamma.
Vi skulle aldrig någonsin ha varit där vi är idag utan alla de människor som varit en del av historien om Bristol och det kan vi inte säga nog många gånger. Utan dem som slet de första åren så hade Bristol aldrig funnits,utan oss som tog vid så hade vi aldrig varit här nu.
Det är det som gör det hela så fint att vi verkligen tillsammans har gjort skillnad.Kanske inte för alla i världen men iallafall för några.
 
 
Vi kan säga Tack tusentals gånger och ändå skulle det inte vara nog.Vi kan lägga all vår tid på att försöka få er att förstå hur värdefulla ni alla är i vårt arbete och ändå skulle ni ändå inte veta.
 
 
Men ändå....
Vi vill ge er vårt evinnerligaste Tack för att ni hjälpt oss igenom 2017 och Vi vill önska er ett Gott nytt år och att 2018 blir precis så som ni önskar.
Vi vet aldrig vart åren för oss i vårt arbete för Bristols barn
men varje år är sannerligen en gåva,för dem och för oss.
 

❤️

 
Tack!
 
Anna,Jennie,Eddie 
och 
Barnen på Bristol Academy
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0