Är den på väg?

Jag har jobbat inatt.Vi är vakna då och det ger en tid att tänka.Kanske inte alltid bra men det är iallafall ganska rofyllt att lyssna på någon som sover.
Jag låter tankarna vandra iväg och hamnar som så många gånger förr i Uganda,på det vi hunnit genomföra där och på det vi hoppas kunna göra.Jag tänker på alla människor vi mött under åren,hur en del av dem kommit att bli så otroligt viktiga i våra liv och hur andra passerat rakt igenom utan att betyda nåt alls.
Jag funderar på hur Eddies liv hade sett ut om vi inte tagit ett aktivt val att vara kvar och jag undrar hur mitt eget liv skulle sett ut.Jag vet att det hade varit annorlunda än vad det är nu men jag vet inte hur.På vissa plan antagligen bättre på andra betydligt mycket fattigare och sämre.Men om det vet jag ingenting egentligen,det är bara hur mina tankar går.
 
Jag tänker på mitt föräldraskap och hur stark min vilja är att alltid räcka till.Jag gör inte alltid det,men det är antagligen likt för alla.Jag tänker att jag verkligen är lite tjock,men att det på det stora hela inte är så viktigt i den här världen för det redan finns så mycket annat elände att vara ledsen över.
Jag tänker på att jag skulle vilja ha ett par nya jeans och ett par sköna skor och en uteplats att sitta på,och jag tänker på att när jag körde till jobbet igår kl 17.30 då var det faktiskt fortfarande ljust ute.Det måste väl ändå betyda att våren snart är här?
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0