Hard Work Pays,hoppas vi.

Bristols ledord som också vi jobbar för. Hard work Pays-hårt arbete lönar sig. Ibland undrar jag hur ungarna där orkar jobba efter dom där orden överhuvudtaget för i dom allra flestas fall så kommer det där hårda jobbet inte ge dem ett skit i sista änden. Dom startar livet hårt,dom sliter,sen avslutar dom det på precis samma vis som allt startade.
Det är en så otroligt liten del av alla barn i Uganda som verkligen lyckas bli nåt.Dom drömmer precis som våra barn här gör,ofta om precis samma saker också,här förverkligar barnen det dom drömmer om,där förblir det en dröm och sen kommer den krassa verkligheten ifatt dem.
 
Igår fick jag ett meddelande på facebook från en vuxen kvinna som vi träffat på Bristol.
Ge inte upp kampen om Bristols barn. skrev hon Lova att ni aldrig slutar att tro på dem.
Dom är ingenting utan er.
 
Jag svarar henne inte för jag kan inte lova någon nånting alls.Orden stannar kvar i mig däremot och jag önskar att jag sluppit läsa dem.Vi vet allt det där redan.Vi vet att vi spelar en större roll för barnen på Bristol än vad vi borde göra och än vad tanken var från början.Vi vet att många av dem drömmer om att vi ska komma tillbaka och att just vi är dem som ska ge dem ett bättre liv.
Men vi vet också att vi bara är Anna och Jennie och vi kan inte göra underverk,fastän vi önskat det ibland.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0