Det är livsviktigt...

Varje gång vi skriver och varje gång ni delar det som vi har skrivit så ökar chansen att vi ska klara allt det här vi står inför.Inte bara 200.000 under 2017 utan också att vi ska klara det som människor.För varje delning som sker så kan det innebära att en ny människa läser det vi har att säga och det kan vara just den människan som sitter på lösningen på allt det vi jobbar för.
 
 
Det är inte bara "snällt" att sprida och dela att vi finns,för oss är det livsviktigt för att vårt projekt ska överleva.
Pengarna som ska dra runt 400 barn i Uganda kommer inte in av sig själv och dom kommer inte heller in bara för att vi önskar det.Dom rasar inte in på vårt konto och dom går åt fortare än vad vi får in dem.
Det är lätt att tro som utomstående att allt är enkelt.Att allt går runt utan ansträngning,men fallet är inte så tyvärr ännu. 
 
Så tack för att ni hjälper oss att dela det vi skriver.Kanske berörs ni inte av det,kanske gör ni det.Kanske spyr ni varenda gång vi kommer upp i ert facebookflöde med våra barn och våra tankar.Kanske är det dagens bästa stund att läsa om just dem.Jag vet inte,men jag vet att ni är med och gör skillnad bara genom att visa att vi faktiskt finns och framför allt att dom gör det...
 
 
 
 
Anna och Jennie
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0