Ibland går det inte alls och ibland går det undan!

Allt går inte med blixtens hastighet direkt där nere i Uganda...Vi jobbar ju på många olika håll och med både små och stora saker. För några år sedan byggde vi ett kontor till Eddie för att han skulle ha nånstans som var bara hans.Nycklarna dit har bara Eddie och dom lämnas inte till någon annan än till hans fru i stort sett, eller till oss om vi är där.Kontoret är således den enda platsen egentligen där saker kan förvaras säkert,vilket ju är viktigt såklart.
 
Problemet är att kontoret är jättelitet och det har varit för lite förvaring där. Det tillsammans med att Ediie är en riktig samlare gör att det blir fasligt stökigt därinne och allt hamnar överallt och ingenstans. Så nu när vi var nere i oktober så bestämde vi oss för att införskaffa lite nya skåp dit in.
 
Sen gick oktober,november och december och vi såg noll och inga skåp...Jodå...snickaren var tillsagd att göra dem och han var bara lite sen.För ett par dagar sedan tröttnade vi på att vänta och sa att nu ska dom upp och innan dess gör vi inget annat ....och vips så kom dem och Eddie kontor blev ytterligare lite mer trångt.... :)
 
Vanligaste och billigaste sättet att leverera saker på.... en bodaboda! Säkert? Inte det minsta.
 
Anna och Jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0