Omsäckat var det här!

Så var det dags för den torkade majsen att säckas om. All majs mals inte på en gång utan en del av den sparas i förrådet ett tag.
Vilka gör jobbet bäst om inte ungarna?Många är dom och snabbt går det när dom hjälps åt.
Majsen räcker väl ett par tre veckor skulle jag tro innan den är slut igen.
 
Förr tyckte jag inte så mycket om att äta rester och jag tyckte det var ganska tråkigt att äta samma mat flera dagar i rad.
Nu när jag vet att dom i Uganda av 365 dagar på ett år äter posho och bönor iallafall 360 av dem då känns det inte som läge att klaga särskilt mycket ändå....
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0