Snart är den borta....

Nu känns det allt lite konstigt att snart den befintliga träbyggnaden kommer att vara borta.Den har liksom varit där sedan starten  och den nya byggnaden kommer ge hela Bristol ett helt nytt utseende. Allt kommer se större och lyxigare ut skulle jag tro och fastän det egentligen är det sista vi vill så gick det inte att skjuta på detta bygget längre.Den gamla träbyggnaden har fyllt sitt syfte mer än väl och på nåt vis känns det som att den alltid borde vara där men barn,väder, vind och skadedjur har gjort att den inte står pall mer och på sätt och vis känns det bra att det är den sista byggnaden vi har att bygga,tomten är mer än full redan.
 
Det är en glad och lycklig Eddie vi pratar med men det går också att läsa mellan raderna att han börjar bli lite stressad.Det är mycket som ska klaffa och vi är många som ska vara nöjda med resultatet,och det vet han.
I januari åker vi ner och kollar av läget för att se hur allt flyter på i bygget och då vill man vill ju inte möta några konstigheter. En del av oss tycker lite synd om honom som får leva med pressen medans en annan del av oss vet att det är såhär det måste vara för att allt ska funka.
Nu väntar vi ivrigt på bilder!
 
Vår gode vän tappar lite hår på huvudet....Vilket vi gärna påpekar och skojar om (Även han)!
Nästa år blir han 44 och har uträttat mer än vad många gör under en hel livstid.
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0