Lilla skrotunge <3

Min vana trogen så lyckades vi inte missa en föräldradag på Bristol den här gången heller. Mina värsta hatdagar.
Avskyr att se de barnen som inte får besök av sina nära och kära.Givetvis lyckligt att se dem som får det men det känns inte bra helt enkelt.
 
Däremot var det här riktigt kul att se! Den lilla flickan i den orangea uniformen heter Jane Francis.Bakom henne i blått har vi hennes pappa Mike. Francis föddes som tvilling men har förlorat både den och tyvärr också sin mamma och hon blev ensam kvar med sin pappa. Till sist blev pressen på honom för stor och Francis blev en boardingelev vilket innebär att hon bor på skolan under terminerna och är sedan hemma på loven. Pappa Mike är en gammal elev på Bristol också han  och också en del av brassbandet.Nu kör han boda-boda (motorcykeltaxi) och hjälper ofta Eddie att köra ärenden mm så han är ett vanligt inslag på skolan. Han kommer ibland förbi med sockerrör till alla ungar och han gör det han kan helt enkelt och till Francis är han en bra pappa.
 
På föräldradagen kom Mike och hämtade mig och vill att jag skulle säga hej till någon. Såklart gör man det och jag fick träffa hans syster,således Francis faster. Namnet minns jag såklart inte men också hon hade varit elev på Bristol. En jättemysig tjej som hade sin egen dotter med sig och som hade lagat mat till Francis och kom med.
Detta är ju naturligtvis en rolig grej att få uppleva.Man önskar bara att alla hade fått det där besöket av någon som bryr sig.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0