Är det verkligen okej?

Jag känner att jag verkligen måste skriva det här...alltså ärligt talat.Jag sitter och läser lite bloggar som jag normalt inte läser.Stora bloggar med massa läsare.Dom har valt att dela med sig av sitt liv absolut,men det betyder INTE att dom berättar allt.Man väljer att dela med sig av det som känns okej och det är ingen skillnad om bloggen är stor eller liten, det är jag helt säker på.
 
MEN....och jag säger MEN! Vilka sjukt elaka kommentarer dom får ta emot många gånger! Det är helt galet!
Det sitter verkligen människor hemma och skriver detta till nån dom inte ens känner för att dom tycker att dom är fula,feta,smala,diviga,dåliga,världens sämsta föräldrar eller för pretto...herregud,det finns ingen ände på hur elaka folk är. Skulle någon ställa sig ansikte mot ansikte och säga det till nån? Absolut aldrig skulle jag tro, men tydligen är det okej att skriva det....? 
 
Jag ryser av de elakheter en del väljer att ge sig själva rätten att leverera och tänker att dom borde skämmas....har vi verkligen inte andra saker att bry oss om än att vara elaka?
Fy säger jag.
 
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0