Jag känner doften av livets människor

Det är lördag och det är kväll och jag har haft en dag när tankarna har snurrat mer än lovligt mycket.Jag tycker inte särskilt mycket om de dagarna för tankarna leder inte till så mycket bra saker egentligen. Det är snart 2 veckor sedan jag lämnade Uganda för 17e gången och aldrig blir det lättare. Jag drömmer om att kliva på det där planet och bara känna lättnad men det händer aldrig.Jag drömmer om att känslan ska komma att nu vill jag inte åka tillbaka mer men den kommer inte heller,jag är inte ens när den känslan.Istället så längtar jag så hjärtat värker.
Jag undrar stilla om jag nånsin kommer att bli hel i tanken igen,kan man ens bli det när man alltid känner att man är på fel plats.När jag är hemma vill jag vara där,när jag är där känner jag att jag borde vara hemma.
Jag blundar och jag känner allt det jag vill känna.Jag känner lukten av Uganda och jag känner lukten av livets människor..snart,snart är vi där igen.
 
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0