Time to demolish!

Då var det dags igen! 
Den här gången ska vi dock inte bygga ( Tackochlov) utan vi ska demolera. Den enda byggnaden som fanns på tomten när Eddie köpte den ska äntligen rivas och ge plats för en större skolgård och lekplats till barnen. Allt som går att sparas kommer att tas om hand såklart och nu är det läge att göra det eftersom barnen alldeles snart åker hem på ett långt jullov.Vi vill ha så lite människor på plats som det bara går för att undvika olyckor.
 
När nu nya byggnaden är helt klar så känns alla arbeten ganska små i jämförelse. Men tänk...Det tog nästan 2 år från det att den allra första kronan samlades in i november 2016 till att bygget stod klart i oktober 2018. Det är så svårt att få bra bilder på den där jättebyggnaden och eftersom de flesta rummen där uppe är privata bostäder till personal vi har så vill man gärna inte dundra in och fotografera och visa upp det lilla rummet som dom kallar hem.Men allt är klart och vi hoppas verkligen att ni förstår hur tacksamma vi är för all hjälp vi fått <3
 
Men som sagt...Nu ska den här byggnaden bort lite försiktigt så får vi se om det blir lika bra som vi tänkt oss när allt är klart! Fortsättning följer!
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0