Så tacksamma!

Igår hade vi en såndär dag som landar i hjärtat och som kommer att bli kvar där länge. För andra året i rad så spelades det en välgörenhetsgolftävling på Björnhults Golfklubb till förmån för våra barn. Jennies lillebror Andreas och hans kompis Oskar är det som ordnar den och allt Jennie och jag behöver göra är att vara på plats och serva lite och synas litegrann.
Fantastiskt väder,fantastiska människor och alltigenom en fantastisk dag gav till slut ca 22.000 kr till våra älskade ungar! Helt galet och så värdefullt med tanke på allt slit de senaste året.
 
Ord att beskriva Andreas och Oskars insats för oss och barnen finner jag inte ens och jag tror inte heller de själva förstår storheten i de dom gör. Men vårt allra evinnerligaste tack har ni <3 Och likaså alla de som spelade och på så vis bidrar till en lite bättre värld.
 
Oskar fixar inför starten! Med ett stycke brutet ben där under bordet....
Lite armband och broschyrer på plats också.
Här kommer hon farandes....
Jennie!Med brorsan Andreas där bak!
Framåt gick bra att köra men backa var värre...tur att en golfbana är stor så man bara kan köra framåt.
Första utslaget i 2018 års Bristol Academy Scramble!
Andreas sambo Cissi hjälpte också till.Som alltid blir familjerna involverade vilket vi såklart är så tacksamma för att dom låter sig bli. Vi hade aldrig klarat detta annars.
Prisutdelning på gång och lite skönt häng efter en varm dag!
Andreas och hans son Vincent.En väldigt rolig herre med massa ideer och svar på allt! :D
och av 32 anmälda lag så stod till sist de här laget som segrare i den största och viktigaste tävlingen det här året! (om ni frågar oss)
Andreas och Oskar på varsin sida om dem och än en gång,
Tack,Tack och Tack!
 
 Jennie och Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0