Ett stycke trumpet

I stort sett allt vi bär ner till Uganda uppskattas.Har man inget så behövs ju allt kan man säga.Men det finns det en sak som slår allt vi kommer med och det är instrument eller reservdelar/tillbehör till instrumenten och till brassbandet. Brassbandet är skolans ryggrad men instrument är kostsamma även i Uganda.
Häromdagen hittade vi en trumpet till ett bra pris på en köp och säljsida och vi slog till.Nu står den här hemma hos mig alldeles glänsande och vi vet att det kommer vara en överlycklig herre vi får överlämna den till nästa gång vi kommer ner.
 
Så är det nån där hemma som har ett blåsinstrument som inte används,eller som ser nåt til salu nånstans där det inte kostar skjortan så meddela oss gärna! Vi letar alltid efter det men man ser det inte särskilt ofta,men just precis nu är vi trumpetägare och när jag berättade för Jennie förut att den var hämtad så frågade hon om tonerna lät rena.... Jo hej och tjena, vi frågar nån som inte är halvt tondöv om det tror jag,själv får jag inte ut nån ton alls.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0