Det går att hjälpa många

Så är då den tredje och sista terminen igång i Uganda. Årets sista och den i särklass tyngsta terminen också för den delen.Proven avlöser varandra och jag avundas sannerligen inte eleverna just nu. Än har inte så många av våra elerver återvänt vilket tillhör vanligheterna men det är synd eftersom dom missar värdefull tid i skolan,men efter helgen så ska väl de allra flesta förhoppningsvis vara på plats.
 
Vi är 18 dagar från avresa och vi är i bra i fas...typ.Hursomhelst är det inte mycket idé att stressa upp sig för nåt,löser sig det gör det alltid.
 
 
Igår fick vi bild på den här killen...En gammal elev och medlem av brassbandet.Han har sin dotter på Bristol nu.
Han heter Mike men kallas för Salongo.Det kallas han för att han är pappa till tvillingar.Alla tvillingpappor kallas det i Uganda.Här står han utanför det huset som han håller på att bygga till sig och sin familj och vad som är ganska fantastiskt i den här historien är förutom att Salongo själv tillverkat alla tegelstenar, är att materialet han tillverkat stenarna av är massorna som blev efter vårt megabygge på Bristol.
Snacka om ringar på vattnet och att det går att hjälpa i många led om man jobbar tillsammans.
Coolt säger vi och grymt jobbat Salongo!
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0