Det går undan när vi vill

Ibland blir jag nästan själv lite förvånad över hur effektiva vi kan vara Jennie och jag när vi bara måste. Vi skjuter gärna på saker om vi kan men sen jävlar i havet går det undan när vi måste! Imorse när jag gått av mitt nattpass så körde jag direkt hem till Jennie,kaffet stod klart när jag kom och sen körde vi par timmars möte om resan vi har framför oss och vad var och en av oss ska göra innan vi ger oss iväg. Det är alltid saker som ska inhandlas och fastän det inte är så väldans mycket så kräver det ändå sin planering och ju bättre vi planerat ju smidigare går allt.
Det är ju en satans tur att man slipper göra det här jobbet med nån man inte gillar,det hade vart för trist att lägga all den tiden då.
 
Lägg därtill att jag fick med mig både morötter,tomater,äpplen och persilja hem som om jag vart på byns bästa gårdsbutik så fattar ni ju att min söndag varit mer än bra!
22 dagar kvar.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0