2019!

För oss är det inte så svårt att summera året 2018 egentligen.
 
Det bestod i stort sett bara av att bygga.
Bygga,vara arg,bygga,vara frustrerad,bygga lite till,fan,vi kanske klarar det här ändå?Bygga,nä det kommer aldrig bli klart,bygga,Vi klarade det! Typ så.
Hade Eddie vetat hur galna vi har varit hade han aldrig visat sig igen tror jag.Vi insåg ju snabbt att felet till den största delen inte var hans även om han såklart också hade stor del i de eftersom han inte tog det på riktigt allvar i början och lyssnade på oss när vi sa att det skulle bli tungt och svårt.
Han trodde verkligen att allt skulle vara klart på 3 månader men det tog 12.Men vi är kvinnor,han är man,han har rätt.....Han var den som fick bita sig i baken till slut för det tänket😛.
 
 
Vi har rivstartat in i 2019 med massor av jobb också men det handlar inte om några nya stora saker utan mer om förbättringar och att underhålla det vi har skapat.Göra skolgården bättre för den mängd av barn vi har känns som den absolut roligaste saken att få göra.Nya leksaker till lekplatsen håller på att tillverkas just nu och den ser vi verkligen fram emot att få se på plats.
Nya dörrar i metall håller också på att tillverkas till latrinerna.De gamla har rasat samman och man måste såklart kunna stänga om sig.
 
Vi har inte satt några jättestora planer för 2019 ännu Jennie och jag.Vi kommer att ta det lite som det kommer.
Det egna livet har ganska mycket stått på vänt under 2018 tack vare bygget,så kanske att det måste få lite mer plats under de här året.Vi hoppas på det iallafall.
 
Och er alla önskar vi ett fantastiskt 2019 med allt ni tar er för!
 
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0