Vad ska jag drömma inatt tro?

Inatt drömde jag att jag var i Uganda. Jag kokade matooke (matbananmos typ) som om jag aldrig gjort nåt annat livet...men det har jag sannerligen gjort för jag har dårakt aldrig ens kokt matooke.
Det står iockförsig på min lista över saker jag vill lära mig,varför jag tycker det känns viktigt att kunna vet jag inte heller direkt men jag vill det ändå.
Andra saker jag gärna kunnat är att spela piano eller gitarr och att prata flytande luganda och gärna nåt annat språk också...kanske swahili,det måste vara ett bra språk att kunna tänker jag?
 
För övrigt hade jag önskat att jag hade lite bättre ämnesomsättning,att jag gillade att träna och kanske att jag tyckte mycket om Chiapudding...inget av det har eller gör jag. Chiapuddingen hade jag kunnat lära mig att gilla tror jag,de andra sakerna är nog försent.
 
Idag har jag haft en utmanande dag på jobbet....Jag tänkte att jag borde jobbat kvar i den där korvkiosken jag jobbade i förut för jag nog inte har nog med kunskap i det yrket jag har nu.Se kom jag på att det har jag nog ändå,om inte annat så lärde jag mig mycket idag.Efter det åkte jag hem och åt färsk grönkål,det gillar jag verkligen.
 
Undra vad jag kommer drömma för nåt bra inatt?
Kanske kan jag rädda lite lejon i Botswana? Det har jag heller aldrig gjort nämligen.
 
Matooke är det gula till vänster om gaffeln,skitgott.
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0