Minns ni?

En evighet har gått och jag har inget försvar till det.Jag tog slut helt enkelt.För många år av självuppsatta krav på mig själv och mina prestationer kan man väl helt enkelt säga.
 
Som att inte det vore nog så har vi den senaste tiden stött på saker som för oss ställer till oerhört stora problem.
Problemet stavas B.A.N.K.E.N. Banken.
Tidigare i år stängde dom ner vårt swishkonto som vi hade kopplade till barnens konto.Där kom den första smällen.
Den andra har kommit nu och den är betydligt mycket större.Dom har stängt ner vårt konto och spärrat det.Vi får inte längre samla in pengar till våra barn i Uganda för dom anser att vi inte kan bevisa att vi gör det vi ska med pengarna, dvs skickar ner dem till skolan. Vi har försökt att få dem att ändra sig men vi möter bara stora handen och idag stängdes det för insättningar och uttag.
Så skulle nån försöka sätta in pengar där så ska det studsa tillbaka till mottagaren direkt,vi kommer inte att kunna komma åt dem iallafall.
 
Detta innebär inte att vi slutat att jobba med och för skolan även om man kan tro det.Vi jobbar i det tysta bara precis som vi gjorde från början.Vill nån fortfarande hjälpa till så finns såklart möjligheten i form av våra privata swishkonton där vi kan föra över swishade pengar och spara på ett annat konto vi har eller så kan man välja att kanske hjälpa till när vi reser ner igen eller nåt akut sker.
 
Men det är med stor sorg i hjärtat och en stor portion ilska och frustration vi meddelar att vårt konto idag har stängts ner.
 
 
 Anna och Jennie
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0