Vilken kväll!

Allt sedan vi började med vårt arbete med Bristol så har tankarna funnits på att samla alla som på ett eller annat sätt har varit delaktiga i vårt arbete.
Vi vill ju så gärna att fler än den närmsta familjen ska få höra om våra resor, intryck, glädje och alla dom känslor som infinner sig gång på gång hos oss som näst intill lever med Bristol.
Vi bestämde oss att vänta till efter den sista resan som var nu i mars 2012. Glädjen var stor hos oss när vi såg att anmälningarna började trilla in. Vi får nog erkänna att vi var rädda att ingen skulle komma.......
Igår kom då kvällen när vi skulle få träffa alla som hade möjlighet att komma till Falkenbergs sparbank och höra om våra resa med Bristol från 2008 fram till idag.
Även om vi var en aningens nervösa innan, så släppte det ganska snabbt när vi insåg att detta är ju det som vi brinner för och när man får tala ur hjärtat så behöver man inga manus att följa.
Vi vill tacka alla som var med oss igår kväll, vi känner en enorm tacksamhet mot alla och vi hoppas att alla ni som var där igår kunde gå därifrån med en känsla av hur livet ser ut för barnen och samtidigt känna glädje för det som vi alla får uppleva tillsammans.
Tack!
Anna och Jennie

Kommentarer
Postat av: Pia

Åå va jag hade velat vara där, men kloning finns inte ännu (som tur är). Men jag hoppas verkligen att ni gör fler sådana här tillställningar.

Ha d riktigt gött!!!!

Kramar

2012-05-16 @ 15:14:45
URL: http://marlonzacco.blogg.se/
Postat av: Lisbeth och Gösta

Tack för en fantastisk kväll.

Tack för vi fick var med och känna lite av vad ni känner.

Tack för att ni orkar fortsätta.

Tack för att ni fick mej att inse, min gamla spis är nog rätt O.K.



Kram Lisbeth och Gösta

2012-05-16 @ 19:11:47
Postat av: Anna

Pia:Det kanske det blir om nån ids höra på det :)Må bra själv! :)



Tack själva Lisbeth och Gösta för att ni kom och vill lyssna på det vi har att säga! Spisen funkar med all säkerhet....men det är alltid kul med en ny ;) Kram Anna och Jennie

2012-05-16 @ 21:46:04
URL: http://bristolacademy.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0